are

the

same .. if you care to see....

**Long Count, 13th Baktun Cycle days = 1872000 days = December 21, 2012, Winter Solstice, 'end' Mayan Long Count Cycle years 5125**

__Mayan__1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours ....

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

748800 seconds = 12480 minutes = 208 hours ... half = 104 ... 'Venus Round'

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

7488000 seconds = 124800 minutes = 2080 hours ... half = 1040... 260 'Tzolkin' x 4

__Review__...
18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

Mayan

187200o

Modern

186000

Mine

186312

187200o Mayan

186312o Mine

000888

187200o Mayan

186000o Modern

001200

1200 - 888 =312 'hours' = 13 days

1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours ....__Days__1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

**1248 hours = 52 days**
3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

**12480 hours = 520 days**
31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

**124800 hours = 5200 days**31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

**187200 hours = 7800 days**

1872000 hours = 78000 days

1872000 / 78000 = 24 'hOurs' X

1872 hours = 78 days

__Cells__**1**

**2**

**4**

**8**

16........ 1+6 = 7

32........ 3+2 = 5

64........ 6+4=10.......... 1+0 = 1

128...... 1+2+8=11.......1+1 = 2

256...... 2+5+6=13.......1+3 = 4

512...... 5+1+2= 8.............. = 8

1024..........

__Light__Mayan

187200o

Modern

186000

Mine

186312

__Compare__187200o Mayan

186312o Mine

000888

187200o Mayan

186000o Modern

001200

1200 - 888 =312 'hours' = 13 days

__Review__1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours .... half = 10.4... Mayan Venus Round = 104

__Mason__December 21, 2012 plus 195 days = July 4th, (7.4) Independence Day, US

A=1, B=2, C=3,

**D=4**, E=5, F=6,

**G=7**.... Z=26 =

*8)*74 days = 1776 hours

MDCCLXXVI = 1776

..... CC . XX ... = 220 'octave', max heart rate, voltage

'Twins' CCXX

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

Light

__Compare__187200o Mayan

186312o Mine

000888

8+8+8 = 24 'hOurs'

8x8x8 = 512 'hertz'

88 x 8 = 704 'G.D'

88 + 8 = 96 'if'

Sums

24 + 512 + 704 + 96 = 1336

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

1336 - 1248 = 88 'constellations'...

Interval | Frequency Ratio | Examples |

Octave |
2:1 |
512 Hz and 256 Hz |

'hear them...' two, octaves 220 + 220 = 440

__Sigma, spins__

### e yes...

23 as 'W'

3 as '3'

13 as 'M'

~@~

23.3.13.5 digit sum...

5 . 3 . 4 . 5

5345

5125 - Mayan Long Count years

=====

3 as '3'

13 as 'M'

~@~

23.3.13.5 digit sum...

5 . 3 . 4 . 5

5345

5125 - Mayan Long Count years

=====

**0220 octave, octave****. TT .**

**the Matter of Mayan's Mason's Minutes Means to Measure Mind..." the mind of god "**

**Matter**

**Mayans**

**Masons**

**Minutes**

**Means**

**Measure**

**Mind**

**seven "Ms"**

**13.7**

**13 x 7 = 91**

**1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 'steps, El Castlillo'**

**A**

**+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90 x 4 = 360 'full circle'**

## 3 comments:

365.2422 x 25626.83 =9360000 reconciles to the Mayan

360 x 26000 = 9360000, then what about 25920 years of plato's great year...

361.11111111111.. x 25920 = 9360000

361.111111111 Days = 8666.666666 Hrs = 520,000 Minutes

361 is number of Days in the Bahai Calendar. It has 19 months of 19 days.

Sorry Will, my last reply had a typo where I said 'minutes' rather than 'hours'... so here it is again with the correction......

From the Broken Matrix comment on

365.2422 x 25626.83 =9360000 ....

My Reply..............................

same as to say

260 Tzolkin x 360 Tun = 93600oo

and also 93600o x 2 = 187200o Mayan Long Count cycle, dated 12 / 21 / 2012

The total difference, plus,minus,plus plus (my math ways)

;)

360 - 260 = 100

260 + 360 = 620 + 100 = 720

Platos's great year

25920 + 720 = 26640

25920 / 720 = 36o

26640 / 360 = 74

74 'days' contain 1776 'hours'

GD ...............independence

78 days contain 1872 Mayan 'hours'

1872 + 1776 = 3648

1872 - 1776 = 96 + 3648 = 3744

The difference in 'days' = 4

3744 / 4 = 936 (26 x 36)

weird right? ;)

Plato's great year

25920 / 2160 = 12

2160 in 'miles' = diameter of moon

so this means

25920 / 24 = 1080 x 8 = 8640... and 8640o 'seconds' = one day

8640 + 2160 = 10800

so 25920 / 8640 = 3 and so

26640 / 3 = 8880

26640 / 30 = 888

they say, the speed of light is 186000 miles per second (rough)

I say it's

186312 because (days in 312 hrs = 13)

compare

187200 (Mayan Long Count number)

186312

000888

and then the dollar bill pyramid

8+8+8 = 24

8x8x8 = 512

88+8 = 96

88x8 = 704

sums

24 + 512 + 96 + 704 = 1336

1776 + 1336 = 3112 + 2013 = 5125

5125 = 'years' in a Mayan Long Count Cycle

Post a Comment