19.5

19.5 degree = 1170 minutes of arc

1170 / 13 = 90

## Tuesday, October 6, 2015

## Wednesday, September 23, 2015

## Monday, June 9, 2014

### on yOur mark...

get seti and go...

666 / 9 = 74

" Whose clue, is this? "

74 x 24 = 1776

and do you CC this, One too?

12 more steps...

1776 x 12 = 21312

" without the shoes "

21312 / 90 = 236.8

"Earth's new access"

1776 + 236.8 = 2012.8)

and rounded too...

1776 + 237 = 2013

666 / 9 = 74

" Whose clue, is this? "

74 x 24 = 1776

and do you CC this, One too?

12 more steps...

1776 x 12 = 21312

" without the shoes "

21312 / 90 = 236.8

"Earth's new access"

1776 + 236.8 = 2012.8)

and rounded too...

1776 + 237 = 2013

**"like I said"**## Sunday, March 23, 2014

### an arc angles....

Ophi... oh phi, oh me! oh my...

27 x 27 / 45 = 16.2 "it's golden"

............ following posted earlier on my Izzy Poems

one... two... three...

Transcript

To the American Red Cross, New York City.

The retrospect is glorious, the prospect is inspiring: Much might be said of both. But one idea dominates my mind. This — my best, my dearest — is for your noble cause.

I have observed electrical actions, which have appeared inexplicable. Faint and uncertain though they were, they have given me a deep conviction and foreknowledge, that ere long all human beings on this globe, as one, will turn their eyes to the firmament above, with feelings of love and reverence, thrilled by the glad news: "Brethren! We have a message from another world, unknown and remote. It reads: one… two… three…"

Christmas 1900

Nikola Tesla

3 x 6 x 9 = 162 " it's golden "

369 / 3 = 123 one... two... three...

RIP Niki

Born: July 10, 1856, Smiljan, Croatia

Died: January 7, 1943, Manhattan, New York City, NY

Full name: Nikola Tesla

3 6 and 9

" if you knew the secret... "

you'd recognize it.

3 x 6 x 9 = 162

" it's golden "

## Friday, March 21, 2014

### connect four

" four scores

of seven's year "

4 of 7... 2014

from 12.21 ...

plus 195 days

= 7 / 4 / 2014 Independence

...G . D

13 x 13 = 169

13 + 13 = 026

sums....... 195

from 12.21...plus

days = date

233 ... 811

235 ... 813

===

468 / 19.5 = 24 'hours' x 74 = 1776

468 / 585 = 8))

002

233

235

468

468 + 002 = 470 'four

of seven's year "

4 of 7... 2014

from 12.21 ...

plus 195 days

= 7 / 4 / 2014 Independence

...G . D

13 x 13 = 169

13 + 13 = 026

sums....... 195

from 12.21...plus

days = date

233 ... 811

235 ... 813

===

468 / 19.5 = 24 'hours' x 74 = 1776

468 / 585 = 8))

002

233

235

468

468 + 002 = 470 'four

**o**f seven' 4**o**7## Tuesday, November 26, 2013

### emc revisited

5.13.3 = 195(e) See?

13 + 13 = 26

13 x 13 = 169

sums = 195 x 3 = 585

5 x 13 x 3 = 195

195 x 3 = 585

195 x 13 = 2535

sums = 3120 / 1248 = 2.5

3120 / 24 = 130 x 2.5 = 325

3120 / 60 = 52 x 2.5 = 130

sums = 455

'deep'

3120 / 195 = 16

ref:

http://message2012and2013.blogspot.com/2013/02/mayan-cycles-modern-systems-are-sumerian.html

mirror 52 2 25

"mirror

52 x 225 = 11700 / 130 = 90 'degree'

13 + 13 = 26

13 x 13 = 169

sums = 195 x 3 = 585

5 x 13 x 3 = 195

195 x 3 = 585

195 x 13 = 2535

sums = 3120 / 1248 = 2.5

3120 / 24 = 130 x 2.5 = 325

3120 / 60 = 52 x 2.5 = 130

sums = 455

'deep'

3120 / 195 = 16

ref:

http://message2012and2013.blogspot.com/2013/02/mayan-cycles-modern-systems-are-sumerian.html

mirror 52 2 25

"mirror

**52**to**be**"52 x 225 = 11700 / 130 = 90 'degree'

## Monday, May 20, 2013

### The Mayan Measures, are hOurs

They used

13

18

and 20

why?

Scholars say

13 x 20 = 260 Tzolkin

18 x 20 = 360 Tun

it can also be said...

13 x 18 = 234 x 20 = 4680

4680 / 13 = 360 the Mayan Tun

4680 / 18 = 260 the Mayan Tzolkin

4680 / 585 = 8

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

sums = 585

234 x 20 = 4680 now go 'reverse'

432 x 20 = 8640

432 x 200 = 86400 'seconds a day'

4680 / 90 'degree' = 52 Mayan Centuries

4680 / 45 'degree' = 104 Mayan Venus Round

13 x 18 = 234 >>> this way... 432 squared = 186624 the LightsPeed;

13 x 18 = 234

234 hours contain 14040 minutes (234 x 60)

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

13

18

and 20

why?

Scholars say

13 x 20 = 260 Tzolkin

18 x 20 = 360 Tun

it can also be said...

13 x 18 = 234 x 20 = 4680

4680 / 13 = 360 the Mayan Tun

4680 / 18 = 260 the Mayan Tzolkin

4680 / 585 = 8

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

sums = 585

234 x 20 = 4680 now go 'reverse'

432 x 20 = 8640

432 x 200 = 86400 'seconds a day'

4680 / 90 'degree' = 52 Mayan Centuries

4680 / 45 'degree' = 104 Mayan Venus Round

13 x 18 = 234 >>> this way... 432 squared = 186624 the LightsPeed;

13 x 18 = 234

234 hours contain 14040 minutes (234 x 60)

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260 = 1040

sums

1040

+364

1404 times ten = 14040 and if hours = 585 days

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

**585 x 24 = 14040**

**14040 if 'minutes' = 234 hours**## Sunday, March 24, 2013

### Cesium....

Seize the day!

Atom said;

"

" Caesium-based atomic clocks observe electromagnetic transitions in the hyperfine structure of caesium-133 atoms and use it as a reference point. The first accurate caesium clock was built by Louis Essen in 1955 at the National Physical Laboratory in the UK.... "

" Caesium and mercury were used as a propellant in early ion engines designed for spacecraft propulsion on very long interplanetary or extraplanetary missions. The ionization method was to strip the outer electron from the propellant upon contact with a tungsten electrode that had voltage applied... "

Sounds like "

Atom said;

"

**Caesium**or**cesium**^{[note 1]}is a chemical element with symbol**Cs**and atomic number 55. It is a soft, silvery-gold alkali metal with a melting point of 28 °C (82 °F), which makes it one of only five elemental metals that are liquid at (or near) room temperature.... " all wiki" Caesium-based atomic clocks observe electromagnetic transitions in the hyperfine structure of caesium-133 atoms and use it as a reference point. The first accurate caesium clock was built by Louis Essen in 1955 at the National Physical Laboratory in the UK.... "

" Caesium and mercury were used as a propellant in early ion engines designed for spacecraft propulsion on very long interplanetary or extraplanetary missions. The ionization method was to strip the outer electron from the propellant upon contact with a tungsten electrode that had voltage applied... "

Sounds like "

*CCM*"# The Illusion of Time

## Saturday, February 16, 2013

## Thursday, February 14, 2013

## Friday, February 1, 2013

### Mayan Cycles Modern Systems are Sumerian

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364 'four fingers'

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

The sum of sums................................... = 455 'plus one thumb'

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

The sum of sums............................................= 1300 which if days = 1872000 'minutes'

1872000 / 1300 = 1440 'minutes' in one day

1872000 / 130 = 14400 'seconds' in 4 hours

1872000 / 13 = 144000 'days' in one Mayan Baktun cycle

1872000 / 4 = 468000 / 130 = 3600 and as 'seconds' = 60 minutes 'a measure of time' and 'circle'

455 + 1300 = 1755 a measure of space

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

3 13 5

C M E

EMC and 'square'

3 x 13 x 5 = 195

13 x 13 = 169

13 + 13 = 26

..Sums = 195

"SeeS" the day

195591

195 'square' = 38025 / 13 = 2925 / 5 = 585 x 3 = 1755

welcome back Albert, I've missed you ;)x

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364 'four fingers'

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

The sum of sums................................... = 455 'plus one thumb'

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

14+ 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ 20+ 21+ 22+ 23+ 24+ 25+ 26+ = 260 Tzolkin

The sum of sums............................................= 1300 which if days = 1872000 'minutes'

1872000 / 1300 = 1440 'minutes' in one day

1872000 / 130 = 14400 'seconds' in 4 hours

1872000 / 13 = 144000 'days' in one Mayan Baktun cycle

1872000 / 4 = 468000 / 130 = 3600 and as 'seconds' = 60 minutes 'a measure of time' and 'circle'

455 + 1300 = 1755 a measure of space

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

**585 x 3 = 1755 / 135 'degree' = 13**3 13 5

C M E

EMC and 'square'

3 x 13 x 5 = 195

13 x 13 = 169

13 + 13 = 26

..Sums = 195

"SeeS" the day

195591

195 'square' = 38025 / 13 = 2925 / 5 = 585 x 3 = 1755

welcome back Albert, I've missed you ;)x

*he never d;ed;*

*se es**is this is**" this, Isis"*## Wednesday, January 30, 2013

### mirror 52 to be

23.5 degree = angle of axis Earth

23.5 squared = 552.25

552 x 25 = 13800 "my birthday"

From New Years Eve, day 225 on the Gregorian calendar is August 13

In the time it takes Venus to orbit the sun, the Earth spins 224 days, so 1 year on Venus is 224 Earth days.

From January 1, day 224 on the Gregorian calendar is August 13

mirror 52 2 25 "mirror 52 to be"

52 x 225 = 11700 / 130 = 90 'degree'

52 x 225 = 11700 / 13 = 900 'years'

mirror 52 to be

ABC DE

123 45

BE

25 + 52 = 77

52 - 25 = 27

sums = 104 'Venus Round' and 8 x 13 = 104

BE all three...

25 + 52 = 77

52 - 25 = 27

25 x 52 = 1300

sums ..... 1404

52 x 25 = 1300

52 x 2 x 25 = 2600

52 x 2o x 25 = 2600o

I'm Ancient

From New Years Eve, day 223 on the Gregorian calendar = August 11 'your birthday'

" three two two... who's got the clue "

post 118))

23.5 squared = 552.25

552 x 25 = 13800 "my birthday"

From New Years Eve, day 225 on the Gregorian calendar is August 13

In the time it takes Venus to orbit the sun, the Earth spins 224 days, so 1 year on Venus is 224 Earth days.

From January 1, day 224 on the Gregorian calendar is August 13

mirror 52 2 25 "mirror 52 to be"

52 x 225 = 11700 / 130 = 90 'degree'

52 x 225 = 11700 / 13 = 900 'years'

mirror 52 to be

ABC DE

123 45

BE

25 + 52 = 77

52 - 25 = 27

sums = 104 'Venus Round' and 8 x 13 = 104

BE all three...

25 + 52 = 77

52 - 25 = 27

25 x 52 = 1300

sums ..... 1404

52 x 25 = 1300

52 x 2 x 25 = 2600

52 x 2o x 25 = 2600o

I'm Ancient

From New Years Eve, day 223 on the Gregorian calendar = August 11 'your birthday'

" three two two... who's got the clue "

post 118))

## Friday, January 18, 2013

## Friday, December 28, 2012

### Google Earth / Sky, SiriuS, Nazca and the Eyes...

Click the images to enlarge

Use Google Earth and do this for yourself to see...

Here is an image taken within Google Earth / Sky

Find the Nazca plateau

Pin mark it

Change the map view from Google Earth to Sky

Double click your pin mark

It will take you to the " eye of the dog "

Could this be, the 'eye of god ' ?

Did the ancients know something? I think they did, more than we do today.

The builders of the Nazca Lines certainly did....

And how coincidental that these also relate to the astrolabe, the date of July 4th aligns with the Dog Star...

July 4th, 1776, the date of Independence

Gematria

ABCDEFG

1234567

G.D

7.4 1776

G O D + D O G

7 o 4 + 4 o 7 = 11 o 11

1440 'as minutes' = 1 days ... can also be called 4 Mayan 'Tun' ... 4 x 360 = 1440

14400 as 'minutes' = 10 days ... can also be called 40 Mayan 'Tun' ... 40 x 360 = 14400

144000 as 'minutes' = 100 days ... can also be called 400 Mayan 'Tun' ... 400 x 360 = 144000

1440000 as 'minutes' = 1000 days ... can also be called 4000 Mayan 'Tun' ... 4000 x 360 = 1440000

and all together as 'minutes', these are 1111 days and on your very keyboard... 4444 'Tun' = shift up $$$$

" in god we trust "

hours in 74 days...

74 days x 24 hours = 1776 hours

minutes in 7.4 hours = 444 $$$

a Mason number at the base of the Pyramid seal

MDCCLXXVI = 1776

1776 (MDCCLXXVI)

0236 +

2012

236 seconds difference between solar and sidereal seconds

(One sidereal day is 23 hours, 56 minutes, and 4 seconds long or 236 seconds shorter than a solar day.)

Use Google Earth and do this for yourself to see...

Here is an image taken within Google Earth / Sky

Find the Nazca plateau

Pin mark it

Change the map view from Google Earth to Sky

Double click your pin mark

It will take you to the " eye of the dog "

Could this be, the 'eye of god ' ?

Did the ancients know something? I think they did, more than we do today.

The builders of the Nazca Lines certainly did....

And how coincidental that these also relate to the astrolabe, the date of July 4th aligns with the Dog Star...

July 4th, 1776, the date of Independence

Gematria

ABCDEFG

1234567

G.D

7.4 1776

G O D + D O G

7 o 4 + 4 o 7 = 11 o 11

1440 'as minutes' = 1 days ... can also be called 4 Mayan 'Tun' ... 4 x 360 = 1440

14400 as 'minutes' = 10 days ... can also be called 40 Mayan 'Tun' ... 40 x 360 = 14400

144000 as 'minutes' = 100 days ... can also be called 400 Mayan 'Tun' ... 400 x 360 = 144000

1440000 as 'minutes' = 1000 days ... can also be called 4000 Mayan 'Tun' ... 4000 x 360 = 1440000

and all together as 'minutes', these are 1111 days and on your very keyboard... 4444 'Tun' = shift up $$$$

" in god we trust "

hours in 74 days...

74 days x 24 hours = 1776 hours

minutes in 7.4 hours = 444 $$$

a Mason number at the base of the Pyramid seal

MDCCLXXVI = 1776

1776 (MDCCLXXVI)

0236 +

2012

236 seconds difference between solar and sidereal seconds

(One sidereal day is 23 hours, 56 minutes, and 4 seconds long or 236 seconds shorter than a solar day.)

## Thursday, December 27, 2012

### Earth's Axis, the sidereal seconds, Plato's Great 'Year' and the new Mayan Cycle

1776 (MDCCLXXVI) years

0236 +

2012

236 sidereal seconds

236 years

but the earth axis = 23.5 degree

236

23.5

234

432 hours contain 18 days

432 hours contain 25920 minutes (Plato)

25920 / 18 = 1440 x 1300 = 1872000 the next 'Mayan' cycle

12/21/2012 + 234 days = 8/12/2013

12/21/2012 + 235 days = 8/13/2013

12/21/2012 + 236 days = 8/14/2013

236 seconds difference between solar and sidereal seconds

(One sidereal day is 23 hours, 56 minutes, and 4 seconds long or 236 seconds shorter than a solar day.)

23.5 degree is the Earth's axis tilt

(if you're on the equator, the sun sets 23.5 degrees north of west on June 21 and 23.5 degrees south of west on December 21.)

234 hours contain 14040 minutes (234 x 60)

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

234 x 4 = 936 / 9 = 104 / 2 = 52 Mayan Century

234 x 5 = 1170 / 9 = 130 x 2 = 260 Mayan Tzolkin

234 x 6 = 1404 / 9 = 156 x 2 = 312 if hOurs = 13 days

New Years Eve 12 / 31 / 2012 plus 312 days = 11 / 8, 2013

New Years Day 1 / 1 / 2013 plus 312 days = 11 / 9, 2013 'hi'

0236 +

2012

236 sidereal seconds

236 years

but the earth axis = 23.5 degree

236

23.5

234

432 hours contain 18 days

432 hours contain 25920 minutes (Plato)

25920 / 18 = 1440 x 1300 = 1872000 the next 'Mayan' cycle

12/21/2012 + 234 days = 8/12/2013

12/21/2012 + 235 days = 8/13/2013

12/21/2012 + 236 days = 8/14/2013

236 seconds difference between solar and sidereal seconds

(One sidereal day is 23 hours, 56 minutes, and 4 seconds long or 236 seconds shorter than a solar day.)

23.5 degree is the Earth's axis tilt

(if you're on the equator, the sun sets 23.5 degrees north of west on June 21 and 23.5 degrees south of west on December 21.)

234 hours contain 14040 minutes (234 x 60)

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260 = 1040

sums

1040

+364

1404 times ten = 14040 and if hours = 585 days

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

**585 x 24 = 14040**

**14040 if 'minutes' = 234 hours**

234 x 4 = 936 / 9 = 104 / 2 = 52 Mayan Century

234 x 5 = 1170 / 9 = 130 x 2 = 260 Mayan Tzolkin

234 x 6 = 1404 / 9 = 156 x 2 = 312 if hOurs = 13 days

New Years Eve 12 / 31 / 2012 plus 312 days = 11 / 8, 2013

New Years Day 1 / 1 / 2013 plus 312 days = 11 / 9, 2013 'hi'

## Wednesday, December 26, 2012

### Four More...

fOur Spirits ;) x

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

558 + 564 = 1122 pi

one and four four

3.1415 9256

3.1+4+1+5 = 11

3.2+9+6+5 = 22

hours in 1122 days =

26928 now, see

26928 / 20.13 = 1337.70491803279

1337

1776 bench marker (MDCCLXXVI)

3113 'begin, Mayan long count year' as recorded

2012 'end year' as recorded

5125 'total cycle' in years as recorded

So like I said, we're on the 'new one' now

1336

1776 bench marker (MDCCLXXVI)

3112 'begin, new cycle'

2013 'next year'

5125 'for another ...' many many years

23.5....

1776

+236

2012

slight tilt back

and by the way...

12 / 21 / 2012 plus 235 days = 8 / 13 / 2013 "my birthday"

Matter of facts...

12 / 21 / 1776 plus 236 years, 235 days = 8 / 13/ 2013 and

234 'hours' = 14040 'minutes'

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

==================================

70491803279

704x19

GodS

"gods how" li ng ;)

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

**585**

**==============================**

**"switch"****9 x 14 = 126****9 x 15 = 135****9 x 16 = 144****9 x 17 = 153 ... 558 ... as hours = 23.25 days**

**The earth axis has a tilt of 23.5 degree****23.5 days contains 564 hours**

558 + 564 = 1122 pi

one and four four

3.1415 9256

3.1+4+1+5 = 11

3.2+9+6+5 = 22

hours in 1122 days =

26928 now, see

26928 / 20.13 = 1337.70491803279

1337

1776 bench marker (MDCCLXXVI)

3113 'begin, Mayan long count year' as recorded

2012 'end year' as recorded

5125 'total cycle' in years as recorded

So like I said, we're on the 'new one' now

1336

1776 bench marker (MDCCLXXVI)

3112 'begin, new cycle'

2013 'next year'

5125 'for another ...' many many years

23.5....

1776

+236

2012

slight tilt back

and by the way...

12 / 21 / 2012 plus 235 days = 8 / 13 / 2013 "my birthday"

Matter of facts...

12 / 21 / 1776 plus 236 years, 235 days = 8 / 13/ 2013 and

234 'hours' = 14040 'minutes'

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 = 364

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26= 260 = 1040

sums

1040

+364

1404 times ten

sums

1040

+364

1404 times ten

==================================

70491803279

704x19

GodS

**8o23 'how'**

"gods how" li ng ;)

## Monday, December 24, 2012

### The Broken Matrix, conversation

My friend at Broken Matrix wrote a great article on the

3 Days = 72 Hours, 4320 Minutes and 259200 Seconds

3 Degrees = 180 Minutes and 10800 Seconds

Hebrew Parts 77760

my reply..................................

7776 days = 186624 hours as

432 x 432 (radius of the sun 432ooo) = 186624ooo

The Mayan Long count number

187200o compare

186624o

000576o

days in 576o hours = 24o

__Seven Days of Creation Decoded__3 Days = 72 Hours, 4320 Minutes and 259200 Seconds

3 Degrees = 180 Minutes and 10800 Seconds

Hebrew Parts 77760

my reply..................................

7776 days = 186624 hours as

432 x 432 (radius of the sun 432ooo) = 186624ooo

The Mayan Long count number

187200o compare

186624o

000576o

days in 576o hours = 24o

## Saturday, December 22, 2012

### speed lightly... Mayans, Masons, Me

Diameter of the sun = 864000 miles

Radius of the sun = 432000 miles

432 x 432 = 186624 a light number

The current speed of light

186282 miles per second

The Gods perfect number = 7777

7777 'days' = 186648 'hOurs'

compare ...............................

186648 "god speed"

186282 "light speed"

000366 days in a leap year, 2012

186648 "god speed"

186624 "sun speed" as 432 x 432

000024 "hOur speed"

now....

186648 " god speed"

186312 " my speed"

000336 the difference

187200 "mayan speed" (short, Baktun cycle as 187200 = 13 x 14400)

186648 " gods speed"

000552 the difference

add the differences

552 + 336 = 888 as days =

Mayan Long Count number

187200o

186312o My Light Speed number

000888o compare

BACAB ...

gematria

12345 ....26

ABCDE...Z

1776 " freed'm "

x 12

1776 = MDCCLXXVI on the great seal of the One dollar bill

8+8+8 = 24

8x8x8 = 512

88 x 8 = 704

88 + 8 = 96

sums

24+512+704+96 = 1336

1776

1336

0440

two, octave

1776

1336 +

3112

3112 plus

2013

5125 Mayan Long Count, new, July 4th 2013

5125 as 'days' = 123000 'hOurs' ABCooo

Add...

5125 Mayan Long Counts

0440 two octaves

5565

Pi

3.14159... add

3.1+4 = 5

3.4+1 = 5

3.1+5 = 6

3.5+9 = 14 = 5

5565

coded, right, light

5565 as days = 133560 hours

5565 = 1336 'rounded'

7777 "gods perfect number"

5565

2212 "today" december 22

Radius of the sun = 432000 miles

432 x 432 = 186624 a light number

The current speed of light

186282 miles per second

The Gods perfect number = 7777

7777 'days' = 186648 'hOurs'

compare ...............................

186648 "god speed"

186282 "light speed"

000366 days in a leap year, 2012

186648 "god speed"

186624 "sun speed" as 432 x 432

000024 "hOur speed"

now....

186648 " god speed"

186312 " my speed"

000336 the difference

187200 "mayan speed" (short, Baktun cycle as 187200 = 13 x 14400)

186648 " gods speed"

000552 the difference

add the differences

552 + 336 = 888 as days =

**21312**'hOurs'Mayan Long Count number

187200o

186312o My Light Speed number

000888o compare

**21312**BACAB ...

gematria

12345 ....26

ABCDE...Z

1776 " freed'm "

x 12

**21312**1776 = MDCCLXXVI on the great seal of the One dollar bill

8+8+8 = 24

8x8x8 = 512

88 x 8 = 704

88 + 8 = 96

sums

24+512+704+96 = 1336

1776

1336

0440

two, octave

1776

1336 +

3112

3112 plus

2013

5125 Mayan Long Count, new, July 4th 2013

5125 as 'days' = 123000 'hOurs' ABCooo

Add...

5125 Mayan Long Counts

0440 two octaves

5565

Pi

3.14159... add

3.1+4 = 5

3.4+1 = 5

3.1+5 = 6

3.5+9 = 14 = 5

5565

coded, right, light

5565 as days = 133560 hours

5565 = 1336 'rounded'

7777 "gods perfect number"

5565

2212 "today" december 22

## Friday, December 21, 2012

## Tuesday, December 18, 2012

### Universal Codes, ASAP, As Simple As Possible

Okay then....

here it is again

Fibonacci

144 89 55 34 21 13 8 5 3 2 1 1 0

144 = 12 x 12 .... if 144 were taken as 'hours', then this would be six days

1440 = 120 x 12.... and 1440 taken as 'minutes', then this would be one day ... and etc.

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 =

1440 = 120 x 12.... and 1440 one day ...

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 =

1111 'days'

eleven eleven

The Mayan Number Structure, according to 'me'...

The Count....

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

The sum of sums................................... = 455

Five rows because we have FIVE digits per hand, four fingers, one thumb each ;)

455 - 364 = 91 'IA'

455 - 365 = 90 '@@'

455 - 366 = 89 'HI'

360 /

360 /

3600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 /

90 + 65 = 155 x

187200 0

186000 -

======

00

155 x 36 = 5580

Pacal: K'inich Janaab' Pakal

========

5 .5. 80 life

5125 Long Count years

0455 +

====

5580

1 mile is 5280 feet

5125

0155 +

=====

5280 +

0300

====

5580 ... PLUS the tomb was left open 9 years.

155

300 +

455

Fibonacci

144

0 1 1 2 3 5 8 13 21 34

2013

5125 Mayan Long Count 'years'

'hOurs' in 5125 days = 123000 ABCoool huh?

;)x

here it is again

Fibonacci

144 89 55 34 21 13 8 5 3 2 1 1 0

144 = 12 x 12 .... if 144 were taken as 'hours', then this would be six days

1440 = 120 x 12.... and 1440 taken as 'minutes', then this would be one day ... and etc.

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 =

**1200 x 1200**... as minutes, this is 1000 days...1440 = 120 x 12.... and 1440 one day ...

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 =

**1200 x 1200**... as minutes, this is 1000 days...1111 'days'

eleven eleven

The Mayan Number Structure, according to 'me'...

The Count....

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91

The sum of sums................................... = 455

Five rows because we have FIVE digits per hand, four fingers, one thumb each ;)

455 - 364 = 91 'IA'

455 - 365 = 90 '@@'

455 - 366 = 89 'HI'

360 /

**4**= 90360 /

**5**= 72 x 26000 = 18720003600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 /

**4**= 6590 + 65 = 155 x

**1200**= 186O0o light! smiles per the 'second'187200 0

186000 -

======

00

**1200**155 x 36 = 5580

Pacal: K'inich Janaab' Pakal

3.26.603

8.31.683========

5 .5. 80 life

5125 Long Count years

0455 +

====

5580

1 mile is 5280 feet

5125

0155 +

=====

5280 +

0300

====

5580 ... PLUS the tomb was left open 9 years.

155

300 +

455

**... the nine years ...**__5589__Fibonacci

144

**89 55**34**21 13**8 5 3 2 1 1 00 1 1 2 3 5 8 13 21 34

**144...**__55 89__**3112**2013

5125 Mayan Long Count 'years'

'hOurs' in 5125 days = 123000 ABCoool huh?

;)x

**1+2+3**+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91**A+B+C**+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M = 91## Tuesday, December 11, 2012

### 5:50am

0. You are something

11. In the place of nothing

11. Your realization of this

22. Creates, you're beginning

33. Manifest,

55. You're Destiny

88)) and know the Godds

within you....

11. In the place of nothing

11. Your realization of this

22. Creates, you're beginning

33. Manifest,

55. You're Destiny

88)) and know the Godds

within you....

*" don't let other stories fool you "*## Wednesday, December 5, 2012

### 12. Universal Codes - Connect

**From the Broken Matrix comment on**

**365.2422 x 25626.83 =9360000 ....**

**and... 1872000 Mayan Long Count 'days' / 5125 Mayan Long Count 'years' = 365.2628**

**.2628**

**.2422**

**.5050 'fifty fifty'**

My Reply..............................

same as to say

260 Tzolkin x 360 Tun = 93600oo

and also 93600o x 2 = 187200o Mayan Long Count cycle, dated 12 / 21 / 2012

The total difference, plus,minus,plus plus (my math ways)

;)

360 - 260 = 100

260 + 360 = 620 + 100 = 720

Platos's great year

25920 + 720 = 26640

25920 / 720 = 36o

26640 / 360 = 74

74 'days' contain 1776 'hours'

GD ...............independence

78 days contain 1872 Mayan 'hours'

1872 + 1776 = 3648

1872 - 1776 = 96 + 3648 = 3744

The difference in 'days' = 4

3744 / 4 = 936 (26 x 36)

weird right? ;)

Plato's great year

25920 / 2160 = 12

2160 in 'miles' = diameter of moon

so this means

25920 / 24 = 1080 x 8 = 8640... and 8640o 'seconds' = one day

8640 + 2160 = 10800

so 25920 / 8640 = 3 and so

26640 / 3 = 8880

26640 / 30 = 888

they say, the speed of light is 186000 miles per second (rough)

I say it's

186312 because (days in 312 hrs = 13)

compare

187200 (Mayan Long Count number)

186312

000888

and then the dollar bill pyramid

8+8+8 = 24

8x8x8 = 512

88+8 = 96

88x8 = 704

sums

24 + 512 + 96 + 704 = 1336

1776 + 1336 = 3112 + 2013 = 5125

5125 = 'years' in a Mayan Long Count Cycle

5125 as 'days' = 123000 'hours'

### Thoth's portal

Thoth’s portal

the dragon’s eye

Q

we’re coming through

and there’s nothing

for you do too

the weight

is light

as

a feather…

## Wednesday, November 28, 2012

### 11. Universal Codes, The Matter of Mayans, Masons, Minutes Means to Measure Mind;

we

are

the

same .. if you care to see....

1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

December 21, 2012 plus 195 days = July 4th, (7.4) Independence Day, US

A=1, B=2, C=3,

74 days = 1776 hours

MDCCLXXVI = 1776

..... CC . XX ... = 220 'octave', max heart rate, voltage

'Twins' CCXX

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

Light

187200o Mayan

186312o Mine

000888

8+8+8 = 24 'hOurs'

8x8x8 = 512 'hertz'

88 x 8 = 704 'G.D'

88 + 8 = 96 'if'

Sums

24 + 512 + 704 + 96 = 1336

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

'hear them...' two, octaves 220 + 220 = 440

are

the

same .. if you care to see....

**Long Count, 13th Baktun Cycle days = 1872000 days = December 21, 2012, Winter Solstice, 'end' Mayan Long Count Cycle years 5125**__Mayan__1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours ....187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

748800 seconds = 12480 minutes = 208 hours ... half = 104 ... 'Venus Round'

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

7488000 seconds = 124800 minutes = 2080 hours ... half = 1040... 260 'Tzolkin' x 4

__Review__...
18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

Mayan

187200o

Modern

186000

Mine

186312

187200o Mayan

186312o Mine

000888

187200o Mayan

186000o Modern

001200

1200 - 888 =312 'hours' = 13 days

1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours ....__Days__1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

1248 hours = 52 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

312 hours = 13 days

**1248 hours = 52 days**
3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

3120 hours = 130 days

**12480 hours = 520 days**
31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

**124800 hours = 5200 days**31200 hours = 1300 days

31200 hours = 1300 days

**187200 hours = 7800 days**

1872000 hours = 78000 days

1872000 / 78000 = 24 'hOurs' X

1872 hours = 78 days

__Cells__**1**

**2**

**4**

**8**

16........ 1+6 = 7

32........ 3+2 = 5

64........ 6+4=10.......... 1+0 = 1

128...... 1+2+8=11.......1+1 = 2

256...... 2+5+6=13.......1+3 = 4

512...... 5+1+2= 8.............. = 8

1024..........

__Light__Mayan

187200o

Modern

186000

Mine

186312

__Compare__187200o Mayan

186312o Mine

000888

187200o Mayan

186000o Modern

001200

1200 - 888 =312 'hours' = 13 days

__Review__1872 seconds = 31.2 minutes

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

187200 seconds = 3120 minutes = 52 hours

1872000 seconds = 31200 minutes = 520 hours

18720000 seconds = 312000 minutes = 5200 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

18720 seconds = 312 minutes = 5.2 hours

74880 seconds =

**1248**minutes = 20.8 hours .... half = 10.4... Mayan Venus Round = 104__Mason__December 21, 2012 plus 195 days = July 4th, (7.4) Independence Day, US

A=1, B=2, C=3,

**D=4**, E=5, F=6,**G=7**.... Z=26 =*8)*74 days = 1776 hours

MDCCLXXVI = 1776

..... CC . XX ... = 220 'octave', max heart rate, voltage

'Twins' CCXX

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

Light

__Compare__187200o Mayan

186312o Mine

000888

8+8+8 = 24 'hOurs'

8x8x8 = 512 'hertz'

88 x 8 = 704 'G.D'

88 + 8 = 96 'if'

Sums

24 + 512 + 704 + 96 = 1336

1776 - 220 = 1556 - 220 = 1336

1336 - 1248 = 88 'constellations'...

Interval | Frequency Ratio | Examples |

Octave |
2:1 |
512 Hz and 256 Hz |

'hear them...' two, octaves 220 + 220 = 440

__Sigma, spins__

### e yes...

23 as 'W'

3 as '3'

13 as 'M'

~@~

23.3.13.5 digit sum...

5 . 3 . 4 . 5

5345

5125 - Mayan Long Count years

=====

3 as '3'

13 as 'M'

~@~

23.3.13.5 digit sum...

5 . 3 . 4 . 5

5345

5125 - Mayan Long Count years

=====

**0220 octave, octave****. TT .**

**the Matter of Mayan's Mason's Minutes Means to Measure Mind..." the mind of god "**

**Matter****Mayans****Masons****Minutes****Means****Measure****Mind****seven "Ms"**

**13.7**

**13 x 7 = 91**

**1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 'steps, El Castlillo'****A****+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90 x 4 = 360 'full circle'**

## Monday, November 26, 2012

### xo. Universal Codes, LOVE, Every minute of the Day and EVOLVE

A B C D E F G H I J K L M

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13....

L = 12 .... 1 + 2 = 3

O = 15 .... 1 + 5 = 6

V = 22 .... 2 + 2 = 4

E = 5 ............... = 5

L O .... V E

1215 .... 225

1215

+225

1440 " minutes in every day "

1215

225+

3

3

E V O L... V E

.......... 22 5

360

225

585 " appear. amid "

a pyramid " five joins, eight lines, five sides... earth counted "

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

day 225 = 8.13 ;) x

numerology

gematria

dig.it.sum

.

23 pair

64 t'her'e

.

it's a subtle change....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13....

L = 12 .... 1 + 2 = 3

O = 15 .... 1 + 5 = 6

V = 22 .... 2 + 2 = 4

E = 5 ............... = 5

L O .... V E

1215 .... 225

1215

+225

1440 " minutes in every day "

1215

225+

3

**46**5 " every day of every year "3

**X**6 x 4 x 5 = 360 " full circle "E V O L... V E

.......... 22 5

360

225

585 " appear. amid "

a pyramid " five joins, eight lines, five sides... earth counted "

1 x 13 = 13

2 x 13 = 26

3 x 13 = 39

4 x 13 = 52

5 x 13 = 65

6 x 13 = 78

7 x 13 = 91

8 x 13 = 104

9 x 13 = 117 " nine levels "

add sums =

**585**day 225 = 8.13 ;) x

numerology

gematria

dig.it.sum

.

23 pair

64 t'her'e

.

it's a subtle change....

## Monday, November 19, 2012

### 9. Universal Codes, the Broken Matrix and the LOVE in Pi, 360

My Reply and the LOVE !

Pi

3.14159265359

3x

**1**= 3

3x1x4 = 12

3x1x4x1 = 12

3x1x4x1x5 = 60

3x1x4x1x5x9 = 540

3x1x4x1x5x9x2 = 1080

3x1x4x1x5x9x2x6 = 6480

3x1x4x1x5x9x2x6x5 = 32400

without 'rounding' ......

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3 = 97200

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3x5 = 486000

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3x5x9 = 4374000

There are 12 numbers total... 4374000 / 12 = 3645 00 and applying gematria, numerology, digit summing

L = 12, O = 15, V = 22, E = 5

l = 3, o = 6, v = 4, e = 5

L O V E !

12 15 22 5 ... dig.it.sum ...

3 6 4 5

l o v e o!o

" what does it mean? "

it means, everything....

Gematria: a system of assigning numerical value to a word or phrase.

Numerology, Digit summing: To reduce numbers of more than one digit, by adding them into a sum that becomes one number.

To explain what is above...

These are the first twelve digits of Pi

3.14159265359

They are multiplied to reach a sum

3x

**1**= 3

3x1x4 = 12

3x1x4x1 = 12

3x1x4x1x5 = 60

3x1x4x1x5x9 = 540

3x1x4x1x5x9x2 = 1080

3x1x4x1x5x9x2x6 = 6480

3x1x4x1x5x9x2x6x5 = 32400

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3 = 97200

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3x5 = 486000

3x1x4x1x5x9x2x6x5x3x5x9 = 4374000

The twelfth sum of 4374000 is then divided by 12 (because there are 12 digits being used)

4374000 / 12 = 3645000

Using Gematria, I rebuild the message

A B C D E F G H I J K L M

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

N O P Q R S T U V W X Y Z

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

L O V E

12 15 22 5 and using numerology, digit summing, I 'reduce' the numbers to their single value

3 6 4 5

3645 000 x 12 = 4374000 = 3x1x4x1x5x9x2x6x5x3x5x9... Pi 3.14159265359

3 x 6 x 4 x 5 = 360 "Full Circle" ;)

Subscribe to:
Posts (Atom)